fbpx

Uw auto in de winter laten behandelen?

glascoating

Uw auto in de winter laten behandelen?

Vaak horen wij van klanten dat zij liever wachten tot na de winter om hun auto grondig te laten behandelen. Op zich een begrijpelijke gedachte, maar is deze ook logisch?

Met dit artikel hopen wij de angst voor de winter bij u weg te nemen.

Een nadeel van het laten behandelen van een auto tijdens de winter kan zijn, dat de auto binnen de kortste keren weer aan de elementen wordt blootgesteld. Vooral bij sneeuw en gladheid, wanneer er gestrooid wordt. Veel mensen wachten daarom liever tot deze ellende is opgelost.

Er zijn echter ook voordelen aan het behandelen van uw auto tijdens de winter.

Een behandeling met glascoating waarborgt het resultaat tenslotte voor langere tijd, van 3maanden tot zelfs meerdere jaren. Uw auto komt hiermee zelfs veel beter beschermd door de winter heen en dit geeft bijvoorbeeld pekel geen kans om schade aan te richten.

In het geval van de keuze voor een glascoating waar u meerdere jaren plezier van heeft, komt deze tenslotte ook door meerdere winters heen. Door de zelfreinigende eigenschappen van deze glascoating haalt u wasbeurt na wasbeurt het resultaat terug zoals u de auto bij ons op kwam halen na behandeling.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *