GLASCOATING

GYEON QUARTZ 

gxd

Wellicht bent u al bekend met de term “GLASCOATING”, maar weet u niet precies wat dit inhoud. Op deze pagina kunt u meer leren over deze zogeheten “GLASCOATING” én kunt u meer te weten komen over het merk GYEON QUARTZ.

glascoating

GLASCOATING, QUARTZ COATING, KERAMISCHE COATING… ??

Verschillende termen waarmee hetzelfde wordt bedoeld. Van bovengenoemde termen is de term “GLASCOATING” steeds algemener geworden en steeds beter bekend bij een groter wordend publiek. De term leent de naam van glas omdat het gedroogde product erg hard is en er uit ziet als glas.

glascoating
Gedroogde glascoating kristallen

glascoating
glascoating

ONZE BEHANDELINGEN AANBOD MET GLASCOATING


ZELF REINIGEND

glascoating

Producten op basis van SiO2 bieden een hoog vermogen van water- en vuil afstotendheid. Een voer- of vaartuig beschermd met een GYEON QUARTZ coating blijft aanzienlijk langer schoon en het gebruikelijke onderhoud is veel eenvoudiger en minder tijdrovend.

OPTIMALE BESCHERMING

glascoating

Alle coatings van GYEON QUARTZ zijn gebaseerd op SiO2. Wat garant staat voor buitengewone weerstand tegen chemicaliën met een waarde tussen 2 en 11 pH.

HOGE GLANSGRAAD

glascoating

Een andere belangrijke eigenschap van een glascoating is de glansgraad. Elk oppervlak (lak,kunststof, velgen, e.d.) behandeld met een glascoating veranderd van uitstraling. De glansgraad van een GYEON QUARTZ coating ligt vele malen hoger dan de glansgraad van het oppervlak zelf.

GARANTIE CERTIFICAAT

glascoating

GYEON zet de standaard op het gebied van langdurig beschermende coatings. Alle GYEON QUARTZ coatings bieden een bescherming van minimaal 12maanden. Bovendien geeft GYEON op Q² MOHS+ en Q2 DURAFLEX 5 jaar garantie (op auto’s jonger dan 2 jaar).

BESCHERMING – QUARTZ VS WAX

glascoating

GYEON QUARTZ is een zeer innovatief merk op het gebied van verzorgen en beschermen van zowel auto’s als boten, van zowel interieur als exterieur. Het is GYEON’s missie om technologisch geavanceerde producten op de markt te brengen. Deze producten welke in eigen productiefaciliteiten in Zuid-Korea worden geformuleerd, geproduceerd en getest, voldoen aantoonbaar aan de hoogste eisen d.m.v. testen uitgevoerd door onafhankelijke instituten (SGS – Société Générale de Surveillance en KTR – Korea Testing & Research Institute). 

Met onze producten kiest u voor een langdurige en kwalitatief hoogwaardige bescherming. Of u nu kiest voor een coating uit de “Enthuiast” of “Professional” lijn, of een coating uit het “Gyeon Certified Detailer” programma met 60 maanden garantie.

Tevens voorziet GYEON QUARTZ u graag van de juiste producten voor het optimaal verzorgen van uw pas gecoate voer of vaartuig. Deze producten zijn allemaal via ons verkrijgbaar én wij voorzien u graag van de juiste uitleg over het gebruik van deze producten.

Maak kennis met de wondere wereld van de GLASCOATING, maak kennis met GYEON QUARTZ.

glascoating

glascoating
Aanbrengen van Q2 Base – Q2 Mohs+ certified glascoating
glascoating
Infrarood drogen van glascoating, om correcte uitharding te garanderen
glascoating]
Glansgraad verschil na aanbreng van Q2 Trim glascoating op kunststof bumper deel

auto exterieur behandeling
Glansgraad na behandeling door ons met Gyeon Q2 Pure glascoating
auto interieur reinigen
Aanbrengen van Q2 Leather Shield, glascoating voor lederen interieur delen

ONS GLASCOATING AANBOD

Q2 CANCOAT PRO

glascoating

+/- 12MND

Q2 ONE

glascoating

+/- 12MND

Q2 MATTE

glascoating

+/- 12MND

Q2 PURE

glascoating

+/- 18MND

Q2 MOHS+

glascoating

+/- 24 – 60 MND

Q2 DURAFLEX

glascoating

+/- 24 – 60 MND

TEST CERTIFICATEN & AWARDS

glascoating
glascoating
glascoating
glascoating

WILT U MEER INFORMATIE OVER DE GLASCOATINGS VAN GYEON QUARTZ?

NEEM CONTACT OP

OF KIJK OP DE WEBSITE VAN