fbpx

Express

Express
  • Wash Clay Seal
  • Polish and wax
  • Geur verwijdering
  • Interieur

Wash Clay Seal

99,-

Voelt uw auto ruw aan na het wassen?

Met de Wash Clay Seal behandeling wordt uw auto na het wassen ontdaan van de vastzittende fijne vervuiling die het ruwe gevoel veroorzaken. Dit laat een glad en schoon oppervlak achter, waarop de sealant goed hecht. De sealant wordt naast de lak ook op velgen, voor-achterlichten en alle ramen aangebracht.

Het water vliegt tijdens het rijden letterlijk van de auto af!

Polish and Seal

149,-

Haalt de glans terug!

De Polish and Seal behandeling gaat verder waar de Wash Clay Seal stopt. Na het kleien (Clay) wordt de lak gepolijst, wat een prachtige glans terug brengt. De sealant beschermd uw auto tegen invloeden van buitenaf. De sealant wordt naast de lak ook op velgen, voor-achterlichten en alle ramen aangebracht.

Uw auto glanst weer tegen u op!

Geur verwijdering

34,95,-

Last van nare geur?

Ons geur apparaat neutraliseert vieze geuren en een laat een frisse geur achter. Het middel uit dit apparaat beweegt ook door alle luchtkanalen waar het eventuele bacteriën doodt. De frisse geur verdwijnt na enkele dagen, waarna de auto weer neutraal ruikt.

Weg vieze geur!

Interieur

79,-

Uw interieur snel weer netjes?

Met de Express interieur behandeling wordt uw auto netjes uitgezogen, dashboard, deurpanelen en kunststof delen afgenomen en worden uw ramen aan de binnenzijde streeploos schoon gemaakt.

Het rijdt veel lekkerder met een schoon interieur!

MAAK EEN AFSPRAAK