fbpx

Exterieur behandelingen

Auto exterieur
  • Budget
  • Basic
  • Premium
  • Ultimate
behandeling

Budget


Niet iedereen staat te springen om +€500,- uit te geven aan het behandelen van een auto en dat begrijpen wij maar al te goed. Om op deze vraag in te spelen hebben wij de Budget detailing behandeling in het leven geroepen. Bij deze behandeling ligt de nadruk meer op het interieur, maar het exterieur wordt zeker niet vergeten!

Basic


De naam “Basic” doet eigenlijk te kort aan deze al zeer uitgebreide behandeling. Tijdens deze behandeling wordt al het lakwerk uitgebreid gereinigd en worden door polijstwerkzaamheden lichte lakdefecten verwijderd. Hiermee worden de glans, diepte en de helderheid van de lak sterk verbeterd.

Premium


Met de Premium detailing behandeling ondergaat uw auto, na reiniging, een intensieve lakcorrectie. Deze correctie vindt plaats in meerdere stappen om tot een nagenoeg perfect eindresultaat te komen. Na deze lakcorrectie wordt de lak voorzien van een Gyeon Quartz keramische coating van uw keuze, om het behaalde resultaat voor langere tijd te waarborgen.

Ultimate


Tijdens onze Ultimate detailing behandeling ondergaat uw auto werkelijk een complete transformatie. Hierin wordt geen enkel deel van het exterieur overgeslagen en wordt zelfs het motorcompartiment niet vergeten.

Auto exterieur behandeling

Exterieur behandeling – Basic detailing behandeling – Gyeon Q2 Pure glascoating

Auto exterieur behandeling

Exterieur behandeling – Winter behandeling

Auto exterieur behandeling

Exterieur behandeling – Winter behandeling

Auto exterieur behandeling

Exterieur behandeling – Basic detailing behandeling

Auto exterieur behandeling

Exterieur behandeling – Winter behandeling – steenslag reparatie

auto exterieur behandeling

Exterieur behandeling – Custom detailing behandeling – Swissvax Dirk Du edition